Fitball a casa i a l'oficina

Entrenador Personal Barcelona, Personal Trainer Barcelona, Gimnasios Barcelona, Clases Patinaje Barcelona, Enric Llinares, Fitball


Enric Llinares - Licenciado en Educación Física, Entrenador Personal

Tots els qui treballeu moltes hores asseguts  davant de l'ordinador, alguna vegada heu patit dolors de cervicals o mal d'esquena.  

 

Per solucionar això, us proposo utilitzar una fit-ball en comptes d’una cadira mentre treballeu. Veureu com, no només evitareu els dolors sinó que aquesta pràctica us proporcionarà molts altres beneficis. 

 

Entrenador Personal Barcelona, Personal Trainer Barcelona, Gimnasios Barcelona, Clases Patinaje Barcelona, Enric Llinares, Fitball

 

Un cop asseguts en la fit-ball, ens veiem obligats a alinear la columna per mantenir l’estabilitat i no caure. Això fa que tant les vertebres com els discs intervertebrals rebin menys càrrega, evitant alteracions com protusions discals o desequilibris de la columna.

 

La utilització de la pilota també evita la postura cifòtica millorant la correcció postural, alhora que, per mantenir l’estabilitat estem tonificant la musculatura abdominal i de l’esquena per que realitzi el seu treball, estabilitzar la columna.

 

A més a més de millorar la postura i evitar dolors d’esquena, ajuda a mantenir més l’atenció, ja que el sistema nerviós es troba més estimulat.

 

Alhora d’escollir la mesura de la pilota el més adequat és que una vegada asseguts es formi un angle de 90 graus en els genolls i cintura.

 

Així que, d’aquesta manera tant fàcil, milloreu la salut de la vostra esquena sense adonar-vos-en.

 

 

 

Enric Llinares