Asesoramiento Presencial

Este programa está destinado a deportistas que desean un asesoramiento puntual para resolver dudas y mejorar su rendimiento a la vez que aprenden a hacer una buena planificación de cara a obtener mejores resultados.

 

En el asesoramiento presencial mantenemos una conversación cara a cara donde el deportista me explica su experiencia y objetivos deportivos y me plantea todas sus dudas. Después de vernos le mado una rutina personalizada basada en lo que hemos hablado. Si se desea, el asesoramiento presencial puede ser un entrenamiento personal puntual donde entrenamos y analizamos la técnica y condición física del deportista a la vez que comentamos todas las dudas y redefinimos el plan de entrenamiento

 

Si después del asesoramiento presencial se quiere mantener el asesoramiento sin necesidad de que sea presencial existe la modalidad de entrenamiento online.Entrenador Personal Barcelona, Personal Trainer Barcelona, Gimnasios Barcelona, Clases Patinaje Barcelona, Enric Llinares

 

 

Opiniones Clientes Asesoramiento Presencial

David Vall (jueves, 14 noviembre 2013 16:23)

Hi han dies que veus que has fet una cosa que et marca, que et canvia, que et millora.

Ahir va ser un d' aquests dies, la sessiò que vaig fer amb en Enric no tan sols em va motivar encara més, sinó que vaig aprendre moltíssim sobre moltíssimes coses!

Quan el vaig localitzar navegant per la web em va costar decidir-me, però sens dubte tots els comentaris que vaig llegir eren tan positius que ara vull aportar el meu gra de sorra i ho recomano totalment, en sortireu plenament satisfets!

Olga (lunes, 24 octubre 2011 22:26)

El meu cas és un tant especial doncs, visc a Suïssa i estic seguint un programa d'entrenament que m´ha posat l'Enric. Després de quedar un cop a Barna i explicar-li quina era la meva història i el que vull aconseguir,l'Enric em va preparar un entrenament personalitzat per a mi que estic seguint des del Setembre. Al estar al estranger com no puc quedar amb l'Enric he de ser especialment disciplinada i fer ús de la meva força de voluntat però l'Enric em dóna un cop de mà seguint-me a través d'internet (mail), em resol els dubtes, respon a les meves preguntes i està molt pendent de mi. En un parell de mesos he notat que la meva condició ha millorat considerablement i tinc la intenció de continuar treballant de la mà de l'Enric per assolir el meu objectiu. Ajuda molt tenir algú que creu en tu!